Uw apotheker(s):

Drs. R.J.B. Braakhuis en mw L.A. Konickx, MSc.

Tel: (073) 532 46 99

info@apotheekmaasdonk.nl

Via uw persoonlijke pagina medicijnen herhalen
Deze manier van medicijnen herhalen komt te vervallen, vraag bij een van de medewerkers naar de alternatieven. 


Op de website van Apotheek Maasdonk kunt u een persoonlijk account aanmaken door te registreren. Er is een mogelijkheid om deze persoonlijke pagina via DigiD te beveiligen. In uw persoonlijke account kunt u onder meer uw medicatieoverzicht inzien en geneesmiddelen herhalen.

Eerst registreren
U kunt zich registreren met DigiD met SMS-code. Dit heeft als voordeel dat u de identificatie in de apotheek kunt overslaan en direct veilig aan de slag kunt. Heeft u geen DigiD met SMS-code dan kunt u zich registreren met uw e-mailadres en een wachtwoord. Vervolgens moet u zich identificeren in de apotheek met een geldig identiteitsbewijs. Een medewerker zorgt dan dat u online toegang krijgt tot uw gegevens. We willen namelijk echt zeker weten dat alleen u en niemand anders uw medicatiegegevens kan inzien. Eenmaal geregistreerd heeft u onbeperkt toegang tot uw persoonlijke pagina. U kunt zich hier registreren.

Eenmaal op uw pagina kunt u aanvinken welke medicijnen u wilt herhalen.

De volgende werkdag al klaar
Na het versturen wordt de bestelling doorgegeven en automatisch verwerkt in de computersystemen van de huisartsen en de apotheek. Na goedkeuring van de huisarts maakt de apotheek de bestelling klaar. Indien u op werkdagen voor 12.00 uur een bestelling plaatst dan is deze de eerstvolgende werkdag af te halen. Bestellingen op vrijdagmiddag en in het weekend liggen vanaf dinsdagmiddag voor u klaar.