Uw apotheker(s):

Drs. R.J.B. Braakhuis en mw L.A. Konickx, MSc.

Tel: (073) 532 46 99

info@apotheekmaasdonk.nl

Online herhalen van medicijnen
Deze manier van medicijnen herhalen komt te vervallen, vraag bij een van de medewerkers naar de alternatieven. 


U kunt uw medicijnen ook herhalen door op deze pagina het herhaalnummer van uw medicijnen en uw geboortejaar in te vullen en deze gegevens vervolgens te versturen. Het herhaalnummer vindt u op het etiket op het geneesmiddeldoosje. Deze service wordt alleen aangeboden als u ingeschreven bent bij Huisartsenpraktijk Nuland en Huisartsenpraktijk Vinkel.

De volgende werkdag al klaar
Na het versturen wordt de bestelling doorgegeven en automatisch verwerkt in de computersystemen van de huisartsen en de apotheek. Na goedkeuring van de huisarts maakt de apotheek de bestelling klaar. Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur worden doorgegeven kunnen op de eerstvolgende werkdag worden opgehaald bij de apotheek. Bestellingen op vrijdagmiddag en in het weekend liggen vanaf dinsdagmiddag voor u klaar.

Geen herhaalnummer?
Als er geen herhaalnummer op het medicijndoosje staat, kunt u contact opnemen met de huisartsassistente. Zij schrijft dan een nieuw recept uit of verwijst door naar de oorspronkelijke voorschrijver van het recept. Het Online Herhalen is namelijk alleen voor medicijnen die zijn voorgeschreven door de huisarts.

Voordelen van het Online herhalen op een rij:

  • Het gebruik is eenvoudig via internet of via uw smartphone
  • U hoeft alleen het herhaalnummer en uw geboortejaar in te geven.
  • U besteld wanneer u wilt, het aanvragen kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.