Uw apotheker(s):

Drs. R.J.B. Braakhuis en mw L.A. Konickx, MSc.

Tel: (073) 532 46 99

info@apotheekmaasdonk.nl

Regel online uw gezondheidszaken

Apotheek Maasdonk nodigt u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit gezamenlijke internetportaal met de huisartspraktijken Geffen, Nuland en Vinkel krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen.

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

Wilt u kijken hoe uw dossier er uit ziet? Ga dan naar MijnGezondheid.net, hier kunt u direct inloggen via DigiD. U hoeft geen nieuw account aan te maken. Wanneer u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van mijngezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de huisartspraktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.

Nog toegankelijker de app Medgemak

Medgemak is en gratis app en een aanvulling op Mijngezondheid.net. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak of om medicatie aan te vragen? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

Download MedGemak gratis in de App Store of Google Play Store. En registreer zelf uw smartphone via Mijngezondheid.net account of vraag om een activatiecode in de apotheek. Neem hiervoor uw legitimatiebewijs mee.

Voordelen:

  • Veilig en snel inloggen
  • 24/7 inzicht in uw medisch dossier
  • Eenvoudig medicatie bestellen
  • Afspraak inplannen bij uw huisarts
  • Handige inneemwekker instellen
  • Bericht sturen met bijlage

Bekijk hier de video van Mijngezondheid.net

Bekijk hier de video van de gratis app Medgemak

Voor wie is MijnGezondheid.net of de app Medgemak bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij Apotheek Maasdonk, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.