Uw apotheker(s):

Drs. R.J.B. Braakhuis en mw L.A. Konickx, MSc.

Tel: (073) 532 46 99

info@apotheekmaasdonk.nl

Herhalen van medicijnen


Een herhaalrecept is een recept dat uw huisarts/specialist al eens voor u heeft uitgeschreven. U kunt geen recept aanvragen voor een genees- of hulpmiddel dat u nog niet eerder heeft gebruikt of wat u langer dan 1 jaar geleden gebruikt heeft. Al uw aanvragen worden per keer beoordeeld door een apotheker en uw eigen huisarts. Wij informeren u telefonisch of per e-mail als er bijzonderheden zijn met uw aanvraag of wij eerst moeten overleggen met uw huisarts.

Wij hebben verschillende mogelijkheden om een herhaalrecept bij ons aan te vragen:

HerhaalService voor chronische medicatie
Gebruikt u langdurig dezelfde medicijnen en wilt u dat de apotheek in de gaten houdt wanneer u nieuwe medicijnen nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van de HerhaalService! Al vele cliënten maken hier naar grote tevredenheid gebruik van.

Mijngezondheid.net en Medgemak
MijnGezondheid.net. en de daarbij horende app Medgemak, bieden u inzicht in uw persoonlijke medicatiedossier. Op dit gezamenlijke internetportaal met de huisartspraktijken Geffen, Nuland en Vinkel krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. U kunt herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. Regel gemakkelijk online uw medicatie, waar en wanneer het u uitkomt!

Online herhalen (komt te vervallen)
Via onze website kunt u online uw geneesmiddel herhalen.  Hiermee kunt  u 24 uur per dag en 7 dagen per week herhaalmedicijnen aanvragen met het herhaalnummer op het geneesmiddeletiket. Deze service wordt alleen aangeboden als u ingeschreven bent bij Huisartsenpraktijk Nuland en Huisartsenpraktijk Vinkel.

Digitale Receptenlijn (komt te vervallen)
De Digitale Receptenlijn is een speciaal telefoonnummer (073-203 20 62) waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week herhaalmedicijnen kunt aanvragen met het herhaalnummer op het geneesmiddeletiket. Deze service wordt alleen aangeboden als u ingeschreven bent bij Huisartsenpraktijk Nuland en Huisartsenpraktijk Vinkel. 

Uw persoonlijke pagina (komt te vervallen)
Via onze site kunt u een persoonlijk account aanmaken, een van de mogelijkheden van dit persoonlijk account is het aanvragen van herhaalrecepten en het beheren van uw medicatieoverzicht.